Ανδρέας Ποταμιάνος : Λάμψη και πνεύμα Χριστουγέννων στο εορταστικό δείπνο του ... : Ο ανδρέας ποταμιανός είχε ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης σκιάθου και διατηρούσε εξοχική.

Ανδρέας Ποταμιάνος : Λάμψη και πνεύμα Χριστουγέννων στο εορταστικό δείπνο του ... : Ο ανδρέας ποταμιανός είχε ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης σκιάθου και διατηρούσε εξοχική.. Ο ανδρέας ποταμιάνος υπήρξε πρόεδρος του συνδέσμου επιχειρήσεων επιβατηγού ναυτιλίας, του ελληνοκινεζικού συνδέσμου, των special olympics ελλάδας και του ναυτικού ομίλου ελλάδας, καθώς και μέλος. Ο ανδρέας ποταμιάνος γεννήθηκε το 1933 στον πειραιά. Ο ανδρέας ποταμιάνος τιμήθηκε με τον σταυρό του βασιλέως γεωργίου α΄ από την ελληνική κυβέρνηση, με το τρόπαιο της διεθνούς ολυμπιακής επιτροπής (δοε) και με βραβείο του παγκόσμιου. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών, χθες παρασκευή (30/7) ο ανδρέας ποταμιάνος. Σε ηλικία 88 ετών έφυγε από τη ζωή ο εφοπλιστής ανδρέας ποταμιάνος.

Ο ανδρέας ποταμιάνος γεννήθηκε το 1933 στον πειραιά. Ο ανδρέας ποταμιάνος υπήρξε πρόεδρος του συνδέσμου επιχειρήσεων επιβατηγού ναυτιλίας, του ελληνοκινεζικού συνδέσμου, των special olympics ελλάδας και του. Σε ηλικία 88 ετών έφυγε από τη ζωή ο εφοπλιστής και πρώην πρόεδρος του συνδέσμου επιχειρήσεων επιβατηγού ναυτιλίας, ανδρέας ποταμιάνος. Έφυγε από τη ζωή, χθες παρασκευή, μία τεράστια προσωπικότητα της ελληνικής ναυτιλίας, ο ανδρέας ποταμιάνος. Ο ανδρέας ποταμιάνος είναι έλληνας εφοπλιστής.

Δείπνο προς τιμήν της φιλίας Ελλάδος-Κίνας, στον Ναυτικό ...
Δείπνο προς τιμήν της φιλίας Ελλάδος-Κίνας, στον Ναυτικό ... from www.fayscontrol.gr
Ο ανδρέας ποταμιάνος τιμήθηκε με τον σταυρό του βασιλέως γεωργίου α΄ από την ελληνική κυβέρνηση, με το τρόπαιο της δοε και με βραβείο του παγκόσμιου οργανισμού τουρισμού. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών, χθες παρασκευή (30/7), ο εφοπλιστής και πρώην πρόεδρος του συνδέσμου επιχειρήσεων επιβατηγού ναυτιλίας, ανδρέας ποταμιάνος. Απεβίωσε την παρασκευή 30 ιουλίου σε ηλικία 88 ετών ο εφοπλιστής ανδρέας ποταμιάνος. Ο ανδρέας ποταμιάνος γεννήθηκε το 1933 στον πειραιά. Υπήρξε πρόεδρος του συνδέσμου επιχειρήσεων επιβατηγού ναυτιλίας, του ελληνοκινεζικού συνδέσμου, των special olympics ελλάδας και του ναυτικού ομίλου ελλάδας, καθώς και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της εθνικής τράπεζας της. Έφυγε από τη ζωή, χθες παρασκευή, μία τεράστια προσωπικότητα της ελληνικής ναυτιλίας, ο ανδρέας ποταμιάνος. Ο ανδρέας ποταμιάνος τιμήθηκε με τον σταυρό του βασιλέως γεωργίου α΄ από την ελληνική κυβέρνηση, με το τρόπαιο της διεθνούς ολυμπιακής επιτροπής (δοε) και με βραβείο του παγκόσμιου. 10:45 πέθανε ο εφοπλιστής ανδρέας ποταμιάνος ;

Έφυγε από τη ζωή, χθες παρασκευή, μία τεράστια προσωπικότητα της ελληνικής ναυτιλίας, ο ανδρέας ποταμιάνος.

Σε ηλικία 88 ετών έφυγε από τη ζωή ο εφοπλιστής ανδρέας ποταμιάνος. Protagon team 31 ιουλίου 2021, 11:06. Ένα κεφάλαιο της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας, γραμμένο με χρυσά γράμματα, έκλεισε. Ο ανδρέας ποταμιάνος γεννήθηκε το 1933 στον πειραιά. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών, χθες παρασκευή (30/7) ο ανδρέας ποταμιάνος. Ο ανδρέας ποταμιάνος τιμήθηκε με τον σταυρό του βασιλέως γεωργίου α΄ από την ελληνική κυβέρνηση, με το τρόπαιο της διεθνούς ολυμπιακής επιτροπής (δ.ο.ε.) και με βραβείο του παγκόσμιου. Ο ανδρέας ποταμιάνος γεννήθηκε το 1933 στον πειραιά. Απεβίωσε την παρασκευή 30 ιουλίου σε ηλικία 88 ετών ο εφοπλιστής ανδρέας ποταμιάνος. Βιογραφικό φωτο ο πειραιώτης εφοπλιστής και πρώην πρόεδρος του. Ο ανδρέας ποταμιάνος υπήρξε πρόεδρος του συνδέσμου επιχειρήσεων επιβατηγού ναυτιλίας, του ελληνοκινεζικού συνδέσμου, των special olympics ελλάδας και του ναυτικού ομίλου ελλάδας, καθώς και μέλος. Πέθανε σε ηλικία 88 ετών ο γνωστός εφοπλιστής ανδρέας ποταμιάνος. Ο ανδρέας ποταμιάνος γεννήθηκε το 1933 στον πειραιά. Ο ανδρέας ποταμιάνος υπήρξε πρόεδρος του συνδέσμου επιχειρήσεων επιβατηγού ναυτιλίας, του ελληνοκινεζικού συνδέσμου, των special olympics ελλάδας και του.

Ο ανδρέας ποταμιάνος υπήρξε πρόεδρος του συνδέσμου επιχειρήσεων επιβατηγού ναυτιλίας, του ελληνοκινεζικού συνδέσμου, των special olympics ελλάδας και του ναυτικού ομίλου ελλάδας, καθώς και μέλος. Ο ανδρέας ποταμιάνος υπήρξε πρόεδρος του συνδέσμου επιχειρήσεων επιβατηγού ναυτιλίας, του ελληνοκινεζικού συνδέσμου, των special olympics ελλάδας και του. Ένα κεφάλαιο της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας, γραμμένο με χρυσά γράμματα, έκλεισε. Ο ανδρέας ποταμιάνος γεννήθηκε το 1933 στον πειραιά. Απεβίωσε την παρασκευή 30 ιουλίου σε ηλικία 88 ετών ο εφοπλιστής ανδρέας ποταμιάνος.

Ο εφοπλιστής Ανδρέας Ποταμιάνος ανοίγει τα χαρτιά του
Ο εφοπλιστής Ανδρέας Ποταμιάνος ανοίγει τα χαρτιά του from www.hellenicdailynewsny.com
Ο ανδρέας ποταμιάνος υπήρξε πρόεδρος του συνδέσμου επιχειρήσεων επιβατηγού ναυτιλίας, του ελληνοκινεζικού συνδέσμου, των special olympics ελλάδας και του. Πέθανε σε ηλικία 88 ετών ο γνωστός εφοπλιστής ανδρέας ποταμιάνος. Πέθανε σε ηλικία 88 ετών ο εφοπλιστής ανδρέας ποταμιάνος.ο ανδρέας ποταμιάνος γεννήθηκε το 1933 στον πειραιά και ήταν γόνος εφοπλιστικής οικογένειας.ήταν απόφοιτος της νομικής σχολής του πανεπιστημίου αθηνών, ενώ είχε. Ο ανδρέας ποταμιάνος υπήρξε πρόεδρος του συνδέσμου επιχειρήσεων επιβατηγού ναυτιλίας, του ελληνοκινεζικού συνδέσμου, των special olympics ελλάδας και του. Ο ανδρέας ποταμιάνος τιμήθηκε με τον σταυρό του βασιλέως γεωργίου α΄ από την ελληνική κυβέρνηση, με το τρόπαιο της διεθνούς ολυμπιακής επιτροπής (δ.ο.ε.) και με βραβείο του παγκόσμιου. Ο ανδρέας ποταμιάνος υπήρξε πρόεδρος του συνδέσμου επιχειρήσεων επιβατηγού ναυτιλίας, του ελληνοκινεζικού συνδέσμου, των special olympics ελλάδας και του ναυτικού ομίλου ελλάδας, καθώς και μέλος. Ο ανδρέας ποταμιάνος γεννήθηκε το 1933 στον πειραιά. Υπήρξε πρόεδρος του συνδέσμου επιχειρήσεων επιβατηγού ναυτιλίας, του.

Πέθανε σε ηλικία 88 ετών ο εφοπλιστής ανδρέας ποταμιάνος.ο ανδρέας ποταμιάνος γεννήθηκε το 1933 στον πειραιά και ήταν γόνος εφοπλιστικής οικογένειας.ήταν απόφοιτος της νομικής σχολής του πανεπιστημίου αθηνών, ενώ είχε.

Ο ανδρέας ποταμιάνος υπήρξε πρόεδρος του συνδέσμου επιχειρήσεων επιβατηγού ναυτιλίας, του ελληνοκινεζικού συνδέσμου, των special olympics ελλάδας και του. Σε ηλικία 88 ετών έφυγε από τη ζωή μία σημαντική προσωπικότητα της ελληνικής ναυτιλίας, ο εφοπλιστής ανδρέας ποταμιάνος. Ο ανδρέας ποταμιάνος γεννήθηκε το 1933 στον πειραιά. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών, χθες παρασκευή, ο εφοπλιστής και πρώην πρόεδρος του συνδέσμου επιχειρήσεων επιβατηγού ναυτιλίας, ανδρέας ποταμιάνος. Ο ανδρέας ποταμιανός είχε ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης σκιάθου και διατηρούσε εξοχική. Ο ανδρέας ποταμιάνος γεννήθηκε το 1933 στον πειραιά. Ο ανδρέας ποταμιάνος τιμήθηκε με τον σταυρό του βασιλέως γεωργίου α΄ από την ελληνική κυβέρνηση, με το τρόπαιο της διεθνούς ολυμπιακής επιτροπής (δ.ο.ε.) και με βραβείο του παγκόσμιου. Ένα κεφάλαιο της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας, γραμμένο με χρυσά γράμματα, έκλεισε. Ο ανδρέας ποταμιάνος υπήρξε πρόεδρος του συνδέσμου επιχειρήσεων επιβατηγού ναυτιλίας, του ελληνοκινεζικού συνδέσμου, των special olympics ελλάδας και του ναυτικού ομίλου ελλάδας, καθώς και μέλος. Protagon team 31 ιουλίου 2021, 11:06. Υπήρξε πρόεδρος του συνδέσμου επιχειρήσεων επιβατηγού ναυτιλίας, του. Ο ανδρέας ποταμιάνος γεννήθηκε το 1933 στον πειραιά. Πέθανε σε ηλικία 88 ετών ο γνωστός εφοπλιστής ανδρέας ποταμιάνος.

Ο ανδρέας ποταμιάνος τιμήθηκε με τον σταυρό του βασιλέως γεωργίου α΄ από την ελληνική κυβέρνηση, με το τρόπαιο της δοε και με βραβείο του παγκόσμιου οργανισμού τουρισμού. Βιογραφικό φωτο ο πειραιώτης εφοπλιστής και πρώην πρόεδρος του. Ο ανδρέας ποταμιάνος είναι έλληνας εφοπλιστής. Ο ανδρέας ποταμιάνος υπήρξε πρόεδρος του συνδέσμου επιχειρήσεων επιβατηγού ναυτιλίας, του ελληνοκινεζικού συνδέσμου, των special olympics ελλάδας και του ναυτικού ομίλου ελλάδας, καθώς και μέλος. Υπήρξε πρόεδρος του συνδέσμου επιχειρήσεων επιβατηγού ναυτιλίας, του.

Δείπνο προς τιμήν της φιλίας Ελλάδος-Κίνας, στον Ναυτικό ...
Δείπνο προς τιμήν της φιλίας Ελλάδος-Κίνας, στον Ναυτικό ... from www.fayscontrol.gr
Ο ανδρέας ποταμιάνος υπήρξε πρόεδρος του συνδέσμου επιχειρήσεων επιβατηγού ναυτιλίας, του ελληνοκινεζικού συνδέσμου, των special olympics ελλάδας και του ναυτικού ομίλου ελλάδας, καθώς και μέλος. Ο ανδρέας ποταμιανός είχε ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης σκιάθου και διατηρούσε εξοχική. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών, χθες παρασκευή (30/7), ο εφοπλιστής και πρώην πρόεδρος του συνδέσμου επιχειρήσεων επιβατηγού ναυτιλίας, ανδρέας ποταμιάνος. Ο ανδρέας ποταμιάνος τιμήθηκε με τον σταυρό του βασιλέως γεωργίου α΄ από την ελληνική κυβέρνηση, με το τρόπαιο της διεθνούς ολυμπιακής επιτροπής (δοε) και με βραβείο του παγκόσμιου. Ο ανδρέας ποταμιάνος υπήρξε πρόεδρος του συνδέσμου επιχειρήσεων επιβατηγού ναυτιλίας, του ελληνοκινεζικού συνδέσμου, των special olympics ελλάδας και του. Έφυγε από τη ζωή, χθες παρασκευή, μία τεράστια προσωπικότητα της ελληνικής ναυτιλίας, ο ανδρέας ποταμιάνος. Υπήρξε πρόεδρος του συνδέσμου επιχειρήσεων επιβατηγού ναυτιλίας, του. Πέθανε σε ηλικία 88 ετών ο γνωστός εφοπλιστής ανδρέας ποταμιάνος.

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών, χθες παρασκευή (30/7), ο εφοπλιστής και πρώην πρόεδρος του συνδέσμου επιχειρήσεων επιβατηγού ναυτιλίας, ανδρέας ποταμιάνος.

Έφυγε από τη ζωή, χθες παρασκευή, μία τεράστια προσωπικότητα της ελληνικής ναυτιλίας, ο ανδρέας ποταμιάνος. Ο ανδρέας ποταμιάνος τιμήθηκε με τον σταυρό του βασιλέως γεωργίου α΄ από την ελληνική κυβέρνηση, με το τρόπαιο της διεθνούς ολυμπιακής επιτροπής (δοε) και με βραβείο του παγκόσμιου. Ο ανδρέας ποταμιανός είχε ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης σκιάθου και διατηρούσε εξοχική. Ο ανδρέας ποταμιάνος γεννήθηκε το 1933 στον πειραιά. Ο ανδρέας ποταμιάνος τιμήθηκε με τον σταυρό του βασιλέως γεωργίου α΄ από την ελληνική κυβέρνηση, με το τρόπαιο της δοε και με βραβείο του παγκόσμιου οργανισμού τουρισμού. Βιογραφικό φωτο ο πειραιώτης εφοπλιστής και πρώην πρόεδρος του. Υπήρξε πρόεδρος του συνδέσμου επιχειρήσεων επιβατηγού ναυτιλίας, του. Σε ηλικία 88 ετών έφυγε από τη ζωή ο εφοπλιστής και πρώην πρόεδρος του συνδέσμου επιχειρήσεων επιβατηγού ναυτιλίας, ανδρέας ποταμιάνος. Ο ανδρέας ποταμιάνος γεννήθηκε το 1933 στον πειραιά. Υπήρξε πρόεδρος του συνδέσμου επιχειρήσεων επιβατηγού ναυτιλίας, του ελληνοκινεζικού συνδέσμου, των special olympics ελλάδας και του ναυτικού ομίλου ελλάδας, καθώς και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της εθνικής τράπεζας της. Σε ηλικία 88 ετών έφυγε από τη ζωή ο εφοπλιστής ανδρέας ποταμιάνος. Ο ανδρέας ποταμιάνος υπήρξε πρόεδρος του συνδέσμου επιχειρήσεων επιβατηγού ναυτιλίας, του ελληνοκινεζικού συνδέσμου, των special olympics ελλάδας και του. Ο ανδρέας ποταμιάνος γεννήθηκε το 1933 στον πειραιά.